Over ons

Dutch Motorcycle Company showroom

Bent u opzoek naar een gemotoriseerde tweewieler specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht met al uw wensen als het gaat om motoren, motorscooters, driewielers, scooters en schakelbrommers. Wij staan achter onze producten, werken hard en zijn al acht jaar steun en toeverlaat voor klanten in Midden-Nederland. Dutch Motorcycle company is gevestigd op de Markerkant 1058, 1316 AJ Almere.

Mijn naam is Gerold Soebratie, mijn liefde en passie voor gemotoriseerde tweewielers begon 24 jaar geleden met 2-takt crossmotoren en scooters. Door de jaren heen is dit gevoel verder gegroeid naar 4-takt scooters en motoren. Ik ben vanuit deze passie in 2014 begonnen aan Dutch Motorcyle Company.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een tweewieler? U kunt bij ons terecht voor scooters, schakelbrommers, motoren en motorscooters. Bent u al in het bezit van een tweewieler? Dan kunt u bij ons terecht voor onder andere: onderhoud, reparaties, banden, accessoires, afstellen, customizing en performance parts. Heeft u schade aan uw tweewieler? Dan kunnen wij u helpen bij eventuele schadetaxatie, schadereparatie en schadebemiddeling.

Dutch Motorcyle Company is aangesloten bij Trusted Partners Netwerken en is een erkend bedrijf voor merken als AGM, BTC, SCOOTER, HANWAY en SCOMADI. Door een team van expertise en technische kennis kunt u bij ons altijd terecht voor de meest ingewikkelde vragen. Daarnaast beschikken wij over alle benodigdheden om voertuigen op en top te kunnen repareren en te onderhouden. Door jarenlange samenwerkingen met andere betrouwbare dealers zijn wij in staat alle A-merken scooters en motorscooters te leveren tegen scherpe prijzen inclusief garantie.

U kunt bij ons terecht voor Vespa, Piaggio, Kymco, SYM, Peugeot, YAMAHA, Aprilia, Gilera, Honda, Rieju, Aima, BTC, MASH en SUPER SOCO.

Heb je vragen? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op of stuur ons een bericht via WhatsApp.